SURUDIALOGI paluu yhteyteen

NYT TILATTAVISSA ENNAKKOON www.hyvinvointiasurussa.fi

KIRJA ILMESTYY lokakuussa 2022

ennakkotilatut kirja toimitetaan kirjan ilmestyttyä

hinta 33,00 € – Valitse lisäksi kassalla postituskulut 4,90 €/pkt.

Surudialogi – paluu yhteyteen

Kun kuolema koskettaa, onko meidän suostuttava siihen, että suru musertaa? Vai voisiko jostakin löytyä jotakin jaksaakseen paremmin? Voisiko hyvinvointia olla surussakin?

Surudialogin lähtökohtana on kysymys, että kun läheisen kuolema heittää meidät sivuun itsestämme ja hukkaan toisiltamme sekä vie myös hänet, joka kuoli – niin miten voimme palauttaa nuo yhteydet.

Suru on sisäistä neuvottelua siitä, miten voi luopua pakon edessä läheisestä, rakkaasta. Surudialogi korostaa ajatusten ja tunteiden lisäksi uskomuksia ja tietoisuutta sekä ihmissuhteen jatkumista kuolemassakin. Surudialogi kertoo paluusta yhteyteen ja se paluu on samalla hyvinvointia surussa.

Teologian tohtori Markku Siltala on kehittänyt Surudialogin väitöskirjatutkimuksen ja psykoterapiatyön vuoropuheluna. Kirjassa Surudialogi tuodaan surevan arkeen sisäisen vuoropuhelun kysymyksinä ja pohdintoina. Surudialogi antaa voimavaroja ja avaa näkymiä omannäköisen surun matkalle – jokaisella on lupa surra omalla laillaan.

TT Markku Siltala, psykoterapeutti ja pappi on asiantuntija surussa. Siltalan Surudialogi® on hänen kehittämänsä keskustelumenetelmä surussa. Jälleenkohtaamisia (HY 2019) on ensimmäinen suomalainen väitöskirja hienovaraisista ja osin vaietuistakin kokemuksista kuolleen läsnäolosta. Väitökseen perustuva Hän oli siinä -kirja on lohduttava tietopaketti kokemuksista, jotka jättävät jäljen (2.p 2021).

(C) MARKKU SILTALA
info@markkusiltala.fi
Y-tunnus: 2026952-5

(C) Markku Siltala