Vahvista yhteyttäsi edesmenneeseen

Monet ovat eläessään sopineet, että kun toinen siirtyy tuonpuoleiseen, tulee toinen antamaan merkin, että on päässyt perille. Tai tulee kertomaan, millaista siellä on.

Ja useat ovat merkin saaneetkin. Vahvimpia merkkejä, viestejä tuonpuoleisesta lienevät aistikokemukset sekä unet ja lähellä olon tuntemukset.

Hyvin monet ovat saaneet myös symbolisia kokemuksia; he ovat kokeneet, että kuollut läheinen on viestittänyt jonkun arkisen konkreettisen tapahtuman tai esineen kautta. Että on päästy perille, ja että kaikki on hyvin … lähtö oli oikealla ajalla ja yhteys jatkuu. Valot ovat sammuneet tai välkkyneet, esineet putoilleet, sähkölaitteet kytkeytyneet päälle … tai lintu on käyttäytynyt poikkeuksellisesti tai talvella on kohdattu perhonen tai pörriäinen.

Kaipaus, suru, rakkaus. Pyydä merkkiä häneltä, että hän on siinä, tai pyydä uneesi, kerro hänelle kysymyksesi tai propleemasi ja odota vastausta. Uskon, että hän vastaa ja vinkkaa kun vaan ehtii.

Ehkäpä toisinaan ajattelemme vuorovaikutusta tuonpuoleiseen turhan yksisuuntaisesti. Että me suremme ja he lohduttavat. Voit vahvistaa yhteyttäsi häneen/heihin – hiukan yllättävälläkin tavalla.

Mieti mielessäsi seitsemän sellaista asiaa, tekoa tai tapahtumaa, joissa Sinä ja hän olette olleet yhdessä, jokin asia, jota te olette olleet yhdessä tekemässä. Muistele hänen taitojaan, juuri sitä, mitä ihailit hänessä. Muistele kiitollisuudella hänen osuuttaan, ohjeitaan, tekojaan ja kaikkea sitä, mitä häneltä opit. Muistele sitä, miten hän suhtautui Sinuun. Kiitä mielessäsi häntä tuosta yhteisestä kokemuksesta, ja kiitä kaikista vastaavista, mitä mieleesi tulee.

Uskon, että Sinulle tulee lämmin tunne – ja se tunne on rakkaus. Rakkaus ei oikeastaan ole vain tunne, vaan sielun voima. Tämän muistelun myötä teitä yhdistävä rakkaus on ”pinnalla” elämänkulussasi … ja hänen on helpompi ottaa Sinuun yhteyttä, lähettää viestejä kun sydämesi on kurottautuneena hänen sydämeensä.

Avaudu kaikille mahdollisuuksille. Yhteys on rakkautta. Ja rakkaus on ikuista.

(C) MARKKU SILTALA
info@markkusiltala.fi
Y-tunnus: 2026952-5

(C) Markku Siltala