alasivut 3.3 dialogit_v2

DIALOGIT

Kokemukseni mukaan vaikeuksiin kannattaa tarttua silloin, kun ne eivät ole vielä ongelmia. Ehkä on jotenkin epämukava olo, eikä oikein edes tiedä mikä sen aiheuttaa. Tai sitten ongelman tiedostaa, mutta ajattelee, että kyllä minä vielä pärjään. Haen apua sitten, kun en enää jaksa.

Mitäs jos apua kannattaisikin hakea silloin kun vielä jaksaa? Jospa asiat saisikin tasapainoon ennen kuin ne ovat ongelma?

Dialogit palvelumuotona ovat Sinulle psykoterapiaa vapaampaa asiantuntijakeskustelua kanssani valitsemastasi aiheesta. Ne ovat matalan kynnyksen palveluita, joista ei tehdä kirjauksia potilasrekistereihin tai vastaaviin. Dialogissa voit kuitenkin keskustella kanssani kaikista mieltä painavista asioista. Voit purkaa sydäntäsi, kertoa huolesi, surusi tai pelkosi, kysyä neuvoa tai jakaa kokemuksesi.

Dialogi on myös palvelu Sinulle, joka haluat keskustella kokemuksestasi kuolleen läsnäolosta; jakaa kokemasi ja ajatuksesi, ehkä kysyä näkemystäni kokemuksestasi. Autan Sinua näkemään läsnäolokokemuksesi eri puolia sekä oivaltamaan, mitä kaikkea kokemus voi merkitä. Lisäksi tarkastelen kokemustasi laajan tutkimusaineistoni valossa – monia kiinnostaa tietää, että onko muilla juuri tällaisia kokemuksia vai olenko ainoa.

Dialogi on ainutlaatuinen lahja myös hänelle, jolla ei ole ketään, kenen kanssa voisi hienovaraisesta kokemuksesta keskustella.

(C) MARKKU SILTALA
markku@markkusiltala.fi
Y-tunnus: 2026952-5

(C) Markku Siltala