alasivut 3.3 dialogit_v2

Siltalan Surudialogi® ja muut DIALOGIT

Siltalan Surudialogi ® palvelumuotona on psykoterapiaa vapaampaa asiantuntijakeskustelua kanssani surusta – matalan kynnyksen palvelua, joista ei tehdä kirjauksia potilasrekistereihin.

Siltalan Surudialogi ® on kehittämäni keskustelumenetelmä, se on ratkaisu- ja voimavarakeskeisen psykoterapian uudenlaista soveltamista suruun. 

Surudialogi voi olla yhden puhelun keskustelu tai kolmen puhelun keskustelusarja äkillisessä surussa ja/tai surun eri vaiheissa. 

Surudialogi auttaa surevaa selviämään surussa ja antaa yksilöllisiä välineitä surun kanssa elämiseen arjessa ja työssä, 

Siltalan Surudialogi®  – hyvinvointia surussa.

Osta verkkokaupasta 3 puhelun Siltalan Surudialogi ® yhteishintaan 269,00 € (3 x 89,70 €) – yksittäisen surudialogin voit ostaa Dialogi-palvelusta (95,00 €). 

Osta surudialogi verkkokaupasta ja sovi keskusteluaika itsellesi tai lahjaksi! 

MUUT DIALOGIT

Kokemukseni mukaan vaikeuksiin kannattaa tarttua silloin, kun ne eivät ole vielä ongelmia. Ehkä on jotenkin epämukava olo, eikä oikein edes tiedä mikä sen aiheuttaa. Tai sitten ongelman tiedostaa, mutta ajattelee, että kyllä minä vielä pärjään. Haen apua sitten, kun en enää jaksa.

Mitäs jos apua kannattaisikin hakea silloin kun vielä jaksaa? Jospa asiat saisikin tasapainoon ennen kuin ne ovat ongelma?

Dialogit palvelumuotona ovat Sinulle psykoterapiaa vapaampaa asiantuntijakeskustelua kanssani valitsemastasi aiheesta. Ne ovat matalan kynnyksen palveluita, joista ei tehdä kirjauksia potilasrekistereihin tai vastaaviin. Dialogissa voit kuitenkin keskustella kanssani kaikista mieltä painavista asioista. Voit purkaa sydäntäsi, kertoa huolesi, surusi tai pelkosi, kysyä neuvoa tai jakaa kokemuksesi.

Dialogi on myös palvelu Sinulle, joka haluat keskustella kokemuksestasi kuolleen läsnäolosta; jakaa kokemasi ja ajatuksesi, ehkä kysyä näkemystäni kokemuksestasi. Autan Sinua näkemään läsnäolokokemuksesi eri puolia sekä oivaltamaan, mitä kaikkea kokemus voi merkitä. Lisäksi tarkastelen kokemustasi laajan tutkimusaineistoni valossa – monia kiinnostaa tietää, että onko muilla juuri tällaisia kokemuksia vai olenko ainoa.

Dialogi on ainutlaatuinen lahja myös hänelle, jolla ei ole ketään, kenen kanssa voisi hienovaraisesta kokemuksesta keskustella.

(C) MARKKU SILTALA
markku@markkusiltala.fi
Y-tunnus: 2026952-5

(C) Markku Siltala