yläkuva 3.2 psykoterapia_v1

PSYKOTERAPIA

Mitä jos Sinussa onkin kaikki hyvin?

Psykoterapiaan saa tulla keskustelemaan elämää vaikeuttavista asioista, jotka tuovat ristiriitoja ja edellyttävät muutosta tai valinnan tekemistä. Usein ongelmat ilmenevät huonona olona, on jotenkin epämukava olo itsensä suhteen tai toisen kanssa. On vaikea hyväksyä itseään, eivätkä asiat ota selvitäkseen.

Psykoterapiani on käytännönläheistä arkisiin ongelmiin liittyvää keskustelua, joka perustuu ratkaisukeskeiseen terapiateoriaan ja luovaan ajatteluun. Käytän myös narratiivista lähestymistapaa sekä positiiviseen psykologiaan perustuvia menetelmiä. Keskustelussa etsitään yhdessä uusia näkökulmia ja valintoja, jotka mahdollistavat toivotun lopputuloksen.

Psykoterapiassa voit syventyä myös aiemmin tapahtuneisiin traumaattisiin muistoihin tai kokemuksiin, kuten väkivallan traumaan tai käsittelemättä jääneeseen läheisen kuolemaan.

Olen koulutukseltani Valviran laillistama erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Olen myös Kelan palveluntuottaja – tiedustele vapaita kuntoutusterapiapaikkoja Seinjoen tai Helsingin Pihlajalinnan vastaanotoiltani.

Vastaanotolleni voit tulla ilman lähetettä yksin tai läheisesi kanssa, lapsetkin ovat tervetulleita. Otan vastaan myös työterveyshuolto- ja vakuutusasiakkaita; tiedustele mahdollisuutta työterveydestä tai lääkäriltäsi.

Kokemukseni on, että yksikin keskustelu auttaa.

Psykoterapiavastaanottoni on Pihlajalinnassa.

(C) MARKKU SILTALA
markku@markkusiltala.fi
Y-tunnus: 2026952-5

(C) Markku Siltala