Auringonkukkapelto 3.5 KOULUTUKSET yläkuva UUSI

KOULUTUKSET

Koulutustilaisuuksien aiheina ovat Markku Siltalan erityisosaamisalueet: suru, kuolema ja kokemukset kuolleen läsnäolosta. Näistä teemoista hän on pitänyt räätälöityjä kursseja, workshoppeja ja koulutusluentoja erilaisille yhteisöille ja yhdistyksille.

Koulutukset tuovat uutta tutkimustietoa, ammatillisia näkökulmia ja menetelmiä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille (mm. hoitohenkilöstö ja terapeutit) sekä surevien kanssa työskenteleville eri alojen ammattilaisille (mm. seurakuntien, hautaustoimen ja surujärjestöjen toimijat).

Surevalle Markun erilaiset koulutus- ja palvelumuodot tuovat myönteisiä näkökulmia ja työkaluja voimaantumiseen ja hyvinvointiin surussa. Jos mielessäsi on kuolemaan, suruun tai kokemuksiin liittyvä kysymys, johon haluaisit Markun näkemyksen, voit konsultoida häntä. Varaa aika.

HÄN OLI SIINÄ -koulutus surun lähellä työskentelevälle

Valmiuksia kohdata henkilö, joka kertoo saaneensa kuolleelta yhteydenoton

Hän oli siinä – koulutus osaamisen laajentamiseksi Sinulle, joka työskentelet lähellä kuolemaa ja surua. Koulutus tuo uutta tutkimustietoa hienovaraisista, vahvasti koetuista ja osin vaietuistakin kokemuksista kuolleen läsnäolosta.

Koulutus antaa Sinulle monipuolista tietoa tunnistaa poikkeuksellinen kokemus kuolleen läsnäolokokemukseksi. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia kokemustyypit ja niiden ominaispiirteet autenttisten kertomusten avulla. Koulutus antaa Sinulle valmiuksia kohdata henkilö, joka kertoo saaneensa kuolleelta yhteydenoton sekä menetelmiä keskustella erityisistä kokemuksista silloinkin, kun ne eivät kuulu omaan kokemusmaailmaasi tai maailmankuvaan.

Koulutus soveltuu erityisesti Sinulle, joka olet sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilainen (mm. hoitohenkilöstö ja terapeutit) tai surevien kanssa työskentelevä muun alan ammattilainen (mm. seurakuntien, hautaustoimen ja surujärjestöjen toimijat).

Seuraa syksyn tulevia tapahtumia verkkosivuiltani.

Voit myös jättää tiedustelun/toiveen paikkakunnasta koulutuksen järjestämiselle

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat itse koota ryhmän koulutukseen tai workshopiin.

SUREVALLE

Kun suru on kohdannut, Markun erilaiset koulutus- ja palvelumuodot ovat käytössäsi.

Suruterapian yksityisajat Pihlajalinnan vastaanotolla on helposti ja nopeasti saatavana. Useamman käyntikerran Surudialogi, työnantajan tai itsesi kustantamana, tuo hyvinvointia surun matkalle.

Onko Sinulla jo Hän oli siinä -kirja – lohduttava tietopaketti hienovaraisista ja ihmeellisistä kokemuksista – tilaa kirja omistuskirjoituksella itsellesi tai lahjaksi.

Jos yksinkertaisesti vain haluat soittaa ja keventää suruasi, purkaa sydäntäsi, valitse silloin dialogipalvelut ja varaa soittoaika Markulle.

Osallistu Kokemukset kuolleen läsnäolosta arjen voimavaraksi -workshoppiin; kuulet, miten voit tunnistaa poikkeuksellisen kokemuksen kuolleen läsnäoloksi. Anna ainutlaatuiselle kokemukselle mahdollisuus rakentua arjen voimavaraksi sekä kasvaa pysyväksi yhteydeksi tuonpuoleiseen. Seuraa Ajankohtaista-sivulta tulevia tilaisuuksia tai tiedustele, milloin workshop on tulossa paikkakunnallesi.

Yhteisöjen, järjestöjen tai työyhteisön järjestämä luento tai koulutus Hän oli siinä – läsnäolokokemukset tuo lohdullista ja mielenkiintoista tietoa sekä mahdollisuuden keskustella kokemuksista. Jos olet itse esimerkiksi sururyhmässä, ehdota minua pitämään vierailuluentoa. Jos kuulut johonkin järjestöön, kysy minua pitämään räätälöityä luentoa tai koulutusta tarpeisiinne. Tarkista tulevat luennot ja koulutukset Ajankohtaista -sivulta.

KONSULTAATIOT

Onko mielessäsi jokin kysymys, johon haluaisit kuulla ajatukseni tai mielipiteeni.

Annan henkilökohtaista konsultaatiota ja briifausta omaisille, hoitajille, lääkäreille, terapeuteille ja kouluttajille erityisesti kolmesta aihealueesta:

  • Hän oli siinä – kokemukset yhteydestä kuoleman jälkeen
  • Kuolemaan ja suruun liittyvät kysymykset
  • Uskonnolliset pohdinnat

Konsultaatio (1-3 krt) toteutetaan sovitusti puhelimitse tai kasvokkain; konsultaation keskiössä on Sinun tilanteesi ja kysymyksesi.

Varaa aika konsultaatioon täältä  – tuon kysymykseesi näkökulmia kaikkien osaamisalojeni kautta.

(C) MARKKU SILTALA
markku@markkusiltala.fi
Y-tunnus: 2026952-5

(C) Markku Siltala